Tuesday, April 23, 2013

Mausteista bollywoodia kesäiltojen iloksi

Kevätkausi alkaa olla lopuillaan, mutta tanssituntien jatkumista ei kuitenkaan tarvitse odotella syyskuulle asti - moni tanssikoulu tarjoaa myös kesätunteja!

Alkukesän bollywood-tunneillani vaihtuu teema viikoittain. Voit siis hyvin joko osallistua yksittäisille kerroille, tai käydä koko kurssin. Matkaamme läpi Intian tanssien ja poimimme matkan varrella vaikutteita sekä pohjoisesta ja etelästä, että menneisyydestä ja nykyhetkestä. Tutustumme joka kerralla yhteen intialaisen elokuvatanssin tyylilajiin. Tunneilla tarvitset joustavat mukavat vaatteet ja juomapullon. Tunnit sopivan kaikentasoisille tanssijoille.


Tässä aikataulu Studio Sfinksissä ja Tanssistudio Sahramissa järjestettävistä bollywood-viikkotunneista:


Tanssistudio Sahrami, Vantaa Tikkurila (www.tanssistudiosahrami.fi)

Tiistaisin 21.5. - 19.6. klo 17-18.30
Hinta: 65e koko kurssi (5 kertaa)/ 17e kertamaksu
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: www.tanssistudiosahrami.fi
Lisätietoja myös: ilona.kolachana(a)gmail.com

Studio Sfinksi, Helsinki Kallio (www.studiosfinksi.fi)

Maanantaisin 10.6. - 1.7. klo 17 - 18.10
Hinta: 48e koko kurssi (4 kertaa)/ 14e kertamaksu
Ilmoittautuminen ja lisätietoja: www.studiosfinksi.fi
Lisätietoja myös: ilona.kolachana(a)gmail.comTanssistudio Sahramissa järjestetään elokuun alussa myös tanssileiri, jonka ohjelmaan kuuluu mm. bellywood-kurssi! Bellywood on sekoitus itämaista tanssia ja bollywoodia, ja koska olen syventynyt molempiin jo vuosia on kurssin pitäminen, sekä lajien yhdistäminen pitkäaikainen haaveeni! Kurssi sopii itämaisen tanssin alkeet hallitseville, sillä keskitymme liikkeiden soveltamiseen osana bollywood-koreografiaa, emme niinkään tekniikan opettelemiseen tai hiomiseen. Tanssileirin aikataulu tarkentuu vielä ja se pävitetään tanssistudion kotisivuille: www.tanssistudiosahrami.fi.


Kuva: Reetta Flink
   Tanssin iloa ja aurinkoisia päviä,
nähdään bollywoodin merkeissä!

No comments:

Post a Comment